alert search chain lock logout arrow_drop_up close filter currency add flight phone check shopping_cart Cruise transport_bus transport_car Favorite favorite_outline flight_land flight_takeoff star hotel info info_outline chevron_down chevron_left chevron_right chevron_up parking remove star_outline star_half brand_facebook brand_instagram brand_pinterest brand_twitter home edit calendar Remove arrow-up arrow-right arrow-down arrow-left menu user dollar subdirectory-arrow-right Edit

Cruise Planet Kamera Aydınlatma Metni

1. Veri Sorumlusu

Bu aydınlatma metni veri sorumlusu sıfatıyla hareket eden His Uluslararası Turizm Seyahat Acentası Ltd. Şti. tarafından kişisel verilerinizin işlenmesine ilişkin detaylı açıklama ve bilgilendirmede bulunmak amacıyla 6698 sayılı KVK Kanununa uygun olarak hazırlanmıştır. Bu kapsamda daha detaylı bilgiye ulaşabilmek için “www.cruiseplanet.com.tr” adresinde yer alan tanıtıcı bilgiler ile kişisel veri saklama/imha politikasını ve VERBİS sisteminde yer alan kayıtları inceleyebilirsiniz.

 

2. Kişisel Veri İşleme Amaçları

Şirketimiz ortak alanları ve iş yerlerimizde işlenen “fiziksel mekan güvenliği” kategorisine ait kamera görüntü kayıt verisi, oluşabilecek olası olumsuzlukların tespiti ile güvenlik kontrolü yapılarak ihlallerin giderilebilmesi amacıyla sınırlı olarak işlenmektedir.

 

3. Kişisel Veri Aktarımı

Söz konusu kişisel veri, olası bir hukuki uyuşmazlık veya yargılamada delil olarak kullanılabilmesi için, hukuka uygun şekilde talep edilmesi durumunda adli merciler, avukatlarımız, valilik başta olmak üzere mülki idari kurumlar ve kolluk kuvvetleri ile paylaşılabilecektir.

 

4. Kişisel Veri Toplama Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Belirtilen kişisel veriniz, kamera ikonu ile belirtilen kamera cihazları aracılığıyla elektronik ortamda toplanmakta olup 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunun 5/2-f bendinde belirtilen “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlemenin zorunlu olması” hukuki sebebine bağlı olarak işlenmektedir.

 

5. İlgili Kişi (Veri sahiplerinin) Hakları

Bu konudaki ayrıntılı açıklama “www.cruiseplanet.com.tr” adresinde yer almakla birlikte, kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre şirket merkez adresimiz olan “19 Mayıs Mah. Dr. Hüsnü İsmet Öztürk Sok. No: 1/15 Şişli İstanbul” adresine yazılı olarak veya “histurizm@hs01.kep.tr” kayıtlı elektronik posta (KEP) adresine iletebilirsiniz.